Ми в соціальних мережах:
Дистанційне навчання
logo
logo
Статистика

У всі часи, у всі віки славу Україні приносять козаки!

 

У всі часи, у всі віки славу Україні приносять козаки!

  14 жовтня 2014 року, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, студенти Луцького коледжу рекреаційних технологій і права разом із студентами Академії рекреаційних технологій і права провели патріотично-музичний захід з нагоди Дня Українського козацтва.

В урочистостях взяли участь представники Українського реєстрового козацтва на чолі з отаманом Волинської обласної козацької організації УРК, генералом-полковником, ректором Академії рекреаційних технологій і права Карпюком Романом Петровичем. Відомі козаки майже з батьківським напутнім словом звернулись до нового молодого козацького поповнення в особі студентів і висловили сподівання, що вони стануть вірними продовжувачами найкращих козацьких традицій.

Справжньою окрасою урочистостей стали патріотичні козацькі пісні у виконанні талантів коледжу.

У рамках свята проводились спортивні змагання «Козацькі забави», де юні козаки та берегині змогли проявити усю свою силу, винахідливість та кмітливість.

А справжній козацький куліш, яким пригостилися учасники дійства, обов’язково надасть усім здоров’я та наснаги для нових подвигів в ім’я нашої неньки України!

24-10-2014
Посилання на сайти:
logo
logo
logo
logo
logo
Розробка та підтримка:
logo
logo