Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій, сподівань на краще.

Викладачі Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права запросили своїх студентів  в цікаву подорож по інтерактивному майданчику «Сяйте усмішки сонцем зігріті. Миру і щастя всім дітям на світі».

Усім охочим запропонували перевірити свої знання у вікторині «Права людей починаються з прав дитини».

Весело провели час, відвідавши   Ігротусовку на свіжому повітрі «Місце зустрічі – Країна Дитинства», де відгадували цікаві факти з дитинства один одного, розгадували цікаві ребуси і загадки, пригадали свої дитячі ігри.

У спортивних розвагах «Ми – діти твої, Україно!» разом зі студентами з великим задоволенням показали свою вправність і викладачі.

Велике задоволення учасники отримали від Фото-квесту у стилі селфі «Маємо право на відпочинок».

Студентів з гарним  святом привітав директор Коледжу Юліан Таранчук та головні спеціалісти відділу моніторингу, сертифікації та контролю управління державної служби якості освіти у Волинській області Оксана Малащук і Тетяна Хіняєва.

По завершенню гарного відпочинку студенти отримали Подяки директора, а також масу приємних вражень та незабутніх спогадів!!! І звичайно, висловили щиру вдячність нашим ЗСУ!!!

Категорії: Архів

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *