Луцький фаховий коледж рекреаційних технологій і права 30 червня 2024 року у Мистецькому просторі Волинської  державної  обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки щиро вітав своїх випускників на урочистому врученні дипломів.

На урочистість завітали почесні гості: Людмила Стасюк – ректор Академії рекреаційних технологій і права, кандидат політичних наук, доцент, депутат обласної ради; Олександр Ткачук – заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. Розділити радість свята прийшли друзі, родичі випускників, куратори, викладачі.

Юліан Таранчук, директор коледжу щиро привітав випускників з успішним завершенням навчання, вручивши дипломи та відмітивши нагородами найактивніших з поміж студентів-випускників та кураторів академічних груп.

На свято завітали також друзі – студенти  Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Ігоря  Стравінського: Дарина Гарбар та струнний квартет, які своїм мистецьким талантом створили святкову атмосферу дійства.

Випускники висловили щирі слова вдячності викладачам Коледжу, співали улюблені пісні під гітару та зі сльозами на очах перегортали альбом – презентацію старих фотографій з їх студентського життя. В знак шани, поваги і вдячності подарували Коледжу Прапор закладу, як символ єдності, честі та гідності, як символ традицій, історії та спосіб ідентифікації.

По завершенню  висловили щирі слова вдячності Волинській  державній  обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки в особі директорки Наталії Граніч та Волинському фаховому коледжу культури і мистецтв імені Ігоря  Стравінського в особі директора Тараса Войтовича.

Багато сліз, багато фото на згадку…

В добру путь у доросле бентежне, але прекрасне життя, дорогі випускники! Хай воно буде обов’язково мирним!!!

Категорії: Архів

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *