Освітній ступінь: Фаховий молодший бакалавр
Галузь знань: 24 Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Форма навчання: денна, контракт
Наша мета: Надати ґрунтовну освіту у сфері готельного і ресторанного господарства з широким доступом до працевлаштування. Підготувати фахівців високого рівня, які володіють фундаментальними знаннями та практичними навичками з готельно-ресторанної справи та вміють їх застосовувати з метою ефективної організації процесу надання готельних та ресторанних послуг.
Після закінчення навчання отримуєте диплом “Фахового молодшого бакалавра” європейського зразка.
Термін навчання:
- 10 місяців – на базі ОКР “Кваліфікований робітник”;
- 1 рік 10 місяців – на основі повної загальної середньої освіти;
- 2 роки 10 місяців – на основі базової загальної середньої освіти.
Після закінчення навчання випускник може займати такі посади (згідно з класифікатором професій ДК 003:2010):
- Керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства та інших засобах розміщення (завідувач агентства з туризму, завідувач корпусу готелю; завідувач підприємства громадського харчування, завідувач поверху готелю);
- Керівники малих підприємств-готелів та закладів ресторанного господарства без апарату управління;
- Менеджери (управителі) в торгівлі, готелях та закладах ресторанного господарства;
- Менеджери (управителі) в готелях та інших засобах розміщення;
- Менеджери (управителі) в готельному господарстві;
- Менеджери (управителі) в ресторанному господарстві;
- Фахівець із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси та ін.);
- Фахівець з готельної справи;
- Фахівець з ресторанної справи.