31 березня 2023 року у закладі фахової передвищої освіти «Луцький фаховий коледж рекреаційних технологій і права» пройшло засідання методичного об’єднання кураторів груп на тему національно-патріотичного виховання студентської молоді.


У роботі МО взяли участь: засновник ЛФКРТіП, ректор Академії рекреаційних технологій і права, кандитат політичних наук, доцент Людмила Стасюк, директор коледжу Юліан Таранчук, заступники директора коледжу Оксана Дідик та Людмила Тарасюк, куратори груп усіх закладів фахової передвищої освіти області.


З вітальним словом до учасників звернувся директор коледжу Юліан Таранчук.
З презентацією пріоритетів національно-патріотичного виховання в роботі закладу «Формування та розвиток почуття патріотизму й національної свідомості у студентському середовищі Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права» виступила Оксана Дідик.


З формами роботи з питань виховання студентів на творах великого Кобзаря «Роль творчої спадщини Т.Г.Шевченка у процесі патріотичного виховання здобувачів освіти» познайомила присутніх Аліна Зубчик, методист коледжу, куратор.


Завершив презентацію роботи ЛФКРТіП з питань національно-патріотичного виховання захід «Свою Україну любіть. Любіть її… Во время люте…», підготовлений студентами та педагогами закладу.

Категорії: Новини

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *