Для викладачів та студентів Академії рекреаційних технологій і права та Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права відбувся відеолекторій приурочений Дню Героїв.

Старший викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності академії Євгеній Распопов акцентував увагу присутніх на тому, що День Героїв є важливим днем, коли ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради нашої свободи і безпеки. Також ми віддаємо шану нашим захисникам, які сьогодні боронять нашу державу.

Голова студентської ради академії Олександра Парійчук в своїй промові згадала про відважних мужніх Героїв – наших студентів та випускників – чоловіків та жінок, які стали на захист нашої держави і гідно боронять нас від російського агресора.

Хвилиною мовчання вшанували пям’ять загиблих Героїв.

Такі заходи допомагають нам визнати важливість жертовності, мужності та самопожертви тих, хто стоїть на варті нашого благополуччя. Вони нагадують нам, що свобода й мир не є самоочевидними, і ми маємо завжди пам’ятати про тих, хто зробив такі великі жертви.

Категорії: Новини

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *