Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності! Бажаємо всім студентам миру, чистого неба, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.
Найщиріші слова привітання – викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.
У цей день з нами ті, кому не байдужа доля нашого молодого покоління, ті, кому потрібні справжні професіонали в майбутньому, які прийшли здобувати освіту та обрали собі спеціальність до душі – почесні гості:
Юрій Поліщук – перший заступник голови обласної ради;
Оксана Філіпчук – директор центру позашкільної освіти, депутат обласної ради, помічник-консультант народного депутата України В’ячеслава Рубльова;
Валентина Остапчук – директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, Заслужений працівник освіти України;
Володимир Пшибельський – депутат Луцької міської ради, викладач Коледжу;
Алла Корнійчук – заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради».
Наші мудрі та всіма любимі керівники:
Людмила Стасюк – ректор Академії рекреаційних технологій і права, кандидат політичних наук, доцент, депутат обласної ради;
Юліан Таранчук – директор Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права, магістр державного управління.
Ми живемо в нелегкі часи, в часи війни та неспокою. Дякуємо Збройним Силам України за кожен новий день, за те, що маємо можливість розпочати новий навчальний рік. Ми вдячні нашим захисникам за їх відвагу, мужність і непохитність. Ми дякуємо і тим, хто наближає перемогу в тилу. Нехай кожен день додає всім сили, впевненості та непохитної віри в добру долю нашої неньки України.
Віра дає нам крила, віра дає крила молитві, і без неї ми не можемо підноситися до неба… Молитися – означає повідати про свої сподівання. А у нас зараз єдине сподівання, єдина непохитна віра. Тож, усі присутні – студенти, викладачі, батьки, гості обєднались у спільній молитві, яку здійснив військовий капелан сержант Юрій Близнюк, настоятель храму святої великомучениці Катерини Православної церкви України, інструктор обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Збройних сил України.
Доповнили щирі слова молитви вихованки зразкового вокально-хорового колективу “Перлинка” Палацу учнівської молоді піснями “Молитва за Україну”, “Я піднімаю синьо-жовтий стяг”.
До свята долучились наші друзі та партнери:
Обласний еколого-натуралістичний центр;
Обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді;
Центр позашкільної освіти.
Вдалого, мирного, спокійного, успішного, переможного нового навчального року!

Категорії: Архів

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *