Протягом тижня в Коледжі рекреаційних технологій і права відбувалися цікаві заходи в рамках проведення Днів відкритих дверей. Це унікальна нагода для відвідувачів поглибити своє розуміння щодо Правил вступу на 2024 рік, дізнатися про особливості проходження національного мультипредметного тесту у цьому році, відчути атмосферу навчання та оглянути матеріально-технічну базу закладу освіти, а також отримати довідково-інформаційні матеріали, поспілкуватися із студентами та викладачами.

Директор закладу Юліан Таранчук особисто зустрів абітурієнтів з вітальним словом та запрошували їх приєднатися до освітньої спільноти.

Під час зустрічі абітурієнтам були представлені освітні програми, за якими навчаються студенти у коледжі, а також особливості навчання та розглянуті можливості, що відкриваються перед ними.

Профорієнтація – це не лише можливість краще зрозуміти свої потенційні можливості, але й вибрати оптимальний шлях для подальшого освітнього та професійного розвитку. Такий підхід сприяє формуванню висококваліфікованих спеціалістів та сприяє розвитку України в цілому.

Висловлюємо вдячність всім, хто взяв участь у Днях відкритих дверей!

Категорії: Архів

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *