Від самого початку війни маскувальні сітки, які плетуть сотні волонтерів по всій країні, захищають на фронті наших воїнів. Змінюються лише кольори: весною та влітку вони зелені, восени — жовті, взимку — білі. Змінюється і географія бойових дій, де маскувальні сітки “несуть службу”. Під маскувальними сітками воїни ЗСУ “ховають” від ока противника техніку, бліндажі та окопи; часто сітки рятують життя. Але скільки б не виготовляли їх волонтери, маскувальних сіток завжди мало. Вони зношуються, рвуться, перестають відповідати сезону, на фронт прибуває все більше нової техніки, яка потребує захисту.

Плетіння маскувальних сіток — один із масових видів волонтерства на користь оборони України, до якого може долучитися кожен охочий.  Для цього потрібно небагато: час, вільні руки та бажання допомогти. А ще — трохи майстерності.

         Тож, студенти  і викладачі Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій та права долучились до плетіння сіток у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Категорії: Архів

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *