Україна являє собою державу з високим рівнем освіти і науки.

Чи рухає наука прогрес? Безперечно, принаймні активно сприяє цьому руху. Багато вчених невиправні романтики. Їх часто зовсім не цікавить, скільки часу і сил буде покладено на те чи інше наукове дослідження. Вони готові працювати понаднормово. Їх захоплює сам процес, а відкриття, яке той або інший звичайний учений може зробити, зовсім не зупиняє їх. Навпаки, це стає прекрасним приводом відпочити, усвідомлюючи щось нове, зібратися з силам і приступити до наступних, ще не досліджених кроків.

Багато цікавої інформації на цю тему отримали студенти та викладачі Луцького коледжу рекреаційних технологій і права під час проведення Днів науки у навчальному закладі. Програма Днів науки була дуже насиченою. Нам вдалося провести багато різних заходів: секційних засідань («Сучасні напрями соціальних комунікацій в інформаційному просторі»; «Країнознавство та міжнародний туризм»; «Сучасний український лексикон у семантико-когнітивному і граматичному вимірі»), круглих столів( «Сучасні тенденції розвитку законодавства України в умовах воєнного стану»; «Правове регулювання прав людини у сфері приватного права»), дискусій( «Еволюція технології», «Актуальні питання психічного здоров’я») , відкритих занять у циклових комісіях.

Студентсько-викладацький колектив коледжу активно включився в підготовку та організацію даних заходів, тому все відбулося цікаво і захоплююче!

Категорії: Новини

0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *