30 червня на гарне родинне свято запросили свої друзів, викладачів, батьків і багато-багато гостей випускники Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права. 

Адже, це вони – чотири-три роки тому кинули виклик усім негараздам і прийшли в коледж здобувати спеціальність до душі!

Це вони – не зважаючи на звуки сирени, вивчали дисципліни і практикували здобуті знання на практиці!

Це вони – долаючи локдаун, карантинні обмеження та незручності дистанційного навчання, успішно складали заліково-екзаменаційні сесії!

Перш за все, всі висловили щиру вдячність нашим найкрутішим, найсильнішим, найсміливішим та просто найкращим ЗСУ! Вдячність за можливість здобути спеціальність до душі, можливість навчатись, відчути себе справжнім студентом і за сьогоднішнє свято. Тож, низько схилили голови у жалобі за тих, чиї імена, чиї життя і подвиги навічно залишаться у нашій пам’яті і вшанували їх хвилиною мовчання.

На  святі були присутні почесні гості:

  • Людмила Стасюк – ректор Академії рекреаційних технологій і права, кандидат політичних наук, доцент, депутат обласної ради;
  • Володимир Пшибельський – депутат міської ради, викладач коледжу;
  • Людмила Полякова – заступник начальника відділу професійної освіти  управління освіти і науки обласної державної адміністрації;
  • Валентина  Остапчук – директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, заслужений працівник освіти.                                      

І, звичайно, як же таке свято могло відбутись без найрідніших із сімейства Коледжу ?!:

– Юліана Таранчука – директора Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права, магістра державного управління;

– Валерія Ліщини – директора Коледжу до 2022 року;

– кураторів наших головних винуватців дійства:

– Вікторії Старко;

– Вікторії Сулім;

– Вадима Тесунова;

– Володимира Юровчика;

– викладачів, голів циклових комісій, батьків і  друзів.

До всіх присутніх з вітальним словом звернулись усі запрошені та гості, а заступник начальника відділу професійної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації вручила грамоти управління викладачам Коледжу.

Попри усі виклики і негаразди, які випали на роки навчання у Коледжі, наші випускники прожили цікаве, яскраве і насичене життя! Вони щодня проявляли свої таланти, вміння, здібності, вони щодня дивували нас своєю винахідливістю та наполегливістю, своїми неймовірними спортивними перемогами!

Тож, у цей день були  відзначені найактивніші з випускників –  під щирі оплески вони отримали грамотами ЛФКРТіП, які вручили два директори – теперішній Юліан Таранчук та попередній Валерій Ліщина.

З отриманням документа про здобуту освіту випускників привітали  куратор групи 3.1 готельно – ресторанної справи Володимир Юровчик, мама нашої випускниці  Анни Москвич –  пані Ольга. І, звичайно, з щирими словами вдячності батькам і викладачам, які стали рідними за роки навчання до усіх присутніх звернулась  випускниця Іванна Курилко, яка отримала диплом з відзнакою.

Музичні вітання випускникам та усім присутнім лунали від хороших друзів Коледжу Дениса і Сергія Гурських.

Свято було направду щирим, теплим по-сімейному задушевним з хорошими спогадами і позитивними емоціями.

         Тож, хай щастить вам, наші випускники!!!


0 коментарів

Залишити відповідь

Заповнювач аватара

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *